אפשר גם להשתמש בעוף שלם, ירכיים, או שוקיים
לא להפחית מכמויות החמרים לרוטב…אורז לבן יהווה תוספת נהדרת
המרכיבים
- 250 מ"ל יין לבן
- 250 מ"ל ציר עוף
- 200 גרם זיתי קלמטה שלמים
- 2 כפות צלפים
- 10 שיני שום שלמות מעוכות
- 7 כפות סויה
- 6 כפיות מירין
- פלפל לבן טחון
- 2 כפות פפריקה אדומה
- אורגנו יבש
אופן ההכנה:
- להשרות את הכרעיים בכל חמרי הרוטב למספר שעות.
- להניח את הכרעיים בתבנית רחבה כשהעור למטה ולצפות במשרה.
- העוף צריך לבלוט מעל הנוזלים בכדי שיוכל להזהיב.
- מזלפים מעט שמן זית ומפזרים אורגנו יבש.
- מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות. למשך 45 דקות.
- מוציאים את נייר הכסף , הופכים את הכרעיים ואופים עוד 30-40 דקות